Otos lluita per mantindre viva la seua escola.
L’Ajuntament i el centre educatiu posen en marxa diferents iniciatives per promoure les matrícules a Otos.
17/05/2018

L’escola d’Otos és un centre públic  i gratuït on es treballa un programa educatiu respectuós, basat en les necessitats infantils, l’educació viva, activa, inclusiva i participativa. L’escola funciona a partir de projectes pensats per treure el millor de cada xiqueta i xiquet. A més, els grups reduïts d’alumnes permeten un ensenyament molt proper, quasi personalitzat.

Amb el privilegi de comptar amb un entorn rural i tenir la naturalesa molt a prop, l’escola és un lloc paradisíac pels xiquets. A Otos, a més, es troba la ruta de rellotges de sol i la Col·lecció Permanent d’Antoni Miró, fets que faciliten el contacte amb la ciència, la cultura i l’art per part dels alumnes de l’escola.

El centre, en col·laboració amb l’Ajuntament, proporcionen tot el material necessàri de forma que l’ensenyament és totalment gratuït. També s’ofereix el servei d’escola matinera on cada dia, de 8.30 a 9.30h, els xiquets poden fer activitats i jocs abans de començar les classes. A partir del pròxim curs també es disposarà del servei de menjador escolar.

A més a més, en Otos els xiquets i xiquetes tenen l’oportunitat de realitzar estudis musicals en l’Escola Comarcal de Música amb el reconegut sistema de Fasolet.

L’anglés també es una altra de les activitats extraescolars que es poden realizar al municipi.

En definitiva, l’escola d’Otos genera un gran ventall de possibilitat i d’avantatges. L’Ajuntament d’Otos  no pot deixar passar l’ocasió de fer saber a les mares i als pares totes aquestes oportunitats i convida a matricular les seues filles i fills a Otos. 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31